Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2016 12:43

Eto’o, 'Ankara’ya gezmeye gitmiyoruz'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Golcü oyuncu Samuel Eto’o, başkente gezmek için değil, galibiyet için gideceklerini söyledi.

Eto’o, 'Ankara’ya gezmeye gitmiyoruz'
Eto, Spor Toto Süper Lig

Hafta sonu farklı Galatasaray galibiyetiyle moral bulan Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Jose Morais idaresinde devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki sabah antrenmanına izinli olması nedeniyle ülkesinde bulunan kaleci Fornezzi katılmadı. Sakatlıkları devam Danilo ve Lazareviç, takımdan ayrı koşu yaptı. Portekizli teknik adam Morais ve takım kaptanı Samuel Eto’o antrenman öncesi kırmızı-beyazlılarla kısa bir konuşma yaptı. Öte yandan Morais’in teknik heyetle pas ve top sektirme çalışmasındaki hakimiyeti dikkat çekti.
MORAIS: “HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜŞE GEÇMEMELİYİZ”
Morais, önlerinde çok önemli beş maçın kaldığını belirterek, “Sezonu nasıl bitirirsek gelecek sezona öyle başlarız. Takım olarak hiçbir zaman düşüşe geçmemeliyiz. Son ana kadar ilk günkü gibi çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.
ETO’O: “ANKARA’YA GEZMEYE GİTMİYORUZ”
Yıldız oyuncu Samuel Eto’o ise, "Osmanlıspor maçına yenmek için gitmeliyiz, gezmek için değil. Kazanmak için her şey bu sahada başlıyor. Kazanmak bu sahadaki antrenmandan başlıyor. Ona göre çalışmalarımıza sanki lig yeni başlıyor gibi devam etmeliyiz” diye konuştu.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışması ile devam etti. Kırmızı-beyazlılar sol ve sağ ayakla yaptığı pas çalışmasının ardından antrenman yarı sahada çift kale taktik maç ile devam etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...