Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2016 18:39

UEFA Beşiktaş'ı bekliyor

Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezona dair bir haber yapan UEFA.com, katılması kesinleşen takımların yanında beklenenleri de sıraladı, Türkiye'den Beşiktaş'a yer verdi.

UEFA Beşiktaş'ı bekliyor
uefa, beşiktaş,

Şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezonun grupları şimdiden merak konusu olurken, UEFA'nın resmi internet sitesi de konuyu masaya yatırdı. Avrupa liglerini tarayan ve şu ana dek bir numaralı kupaya katılmayı garantileyen ekipleri belirleyen UEFA.com, ayrıca 2016-17 sezonunda grup aşamasında yer alması muhtemel ekipleri de sıraladı.

İngiltere'den Leicester City, İspanya'dan Barcelona ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Bourssia Dortmund ve Fransa'dan Paris Saint Germain gibi takımların şimdiden Devler Ligi'nde gruplara katılmayı garantiledikleri belirtilirken, bunları takip etmesi muhtemel takımlar da ülkelerine göre şöyle sıralandı:

İSP:        Real Madrid
İNG:      Tottenham, Manchester City
ALM:     Bayer Leverkusen
İTA:        Juventus, Napoli
POR:      Benfica, Sporting CP
FRA:      Paris Saint-Germain, Monaco
RUS:      Rostov
UKR:      Dynamo Kyiv
HOL:      PSV Eindhoven
BEL:       Club Brugge
İSV:        Basel
TÜR:      Beşiktaş    

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...