Tgrt Haber
24 Nisan 2016 22:14

Trabzon karıştı taraftarlar sahaya indi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 86.dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribününden sahaya giren bir grup taraftar futbolculara saldırmaya kalktı bu arada 6.hakem Volkan Bayarslan bir taraftarın tekme tokat saldırısına uğradı.

Trabzon karıştı taraftarlar sahaya indi
trabzonspor,fenerbahçe,

Karşılaşmanın 86. dakikasında saha karıştı. Avni Aker'de kale arkası tribünlerinden bir grup taraftar sahaya girdi. Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara müdahele etti. Karşılaşma 89.dakikada yarım kaldı. Sahaya giren bir taraftar maçın 6. hakemi Volkan Bayarslan'ı tekme tokat dövdü. Araya giren güvenlik görevlileri Bayarslan'a taraftarın elinden zor aldı.

Hakem Bülent Yıldırım arkadaşlarını ve futbolcuları soyunma odasına yönlendirirken güvenlik güçleri sahaya giren diğer taraftarları durdurmaya çalıştı. Bu arada bir taraftar bayrak direğinde yer alan Fenerbahçe bayrağını söktü ve yerine Trabzonspor atkısı taktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...