Tgrt Haber
10 Mart 2014 07:38

Türk spor dünyasının acı günü

Menenjit virüsü nedeniyle tedavi gören Ramazanoğlu ailesinin minik kızı Cemre hayatını kaybetti.

Türk spor dünyasının acı günü
menejit virüsü,türk spor dünyasının acı günü,minik veren,hayatını kaybetti,

Milli basketbolcu Nalan Mete Ramazanoğlu ile Arkas Spor Voleybol Takımı oyuncusu Mustafa Ramazanoğlu'nun menenjit virüsü nedeniyle tedavi gören 17 aylık kızları Cemre hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta hastanede yatan kızları için tweetter'dan “Arkadaşlar B+ kana ihtiyacımız var” çağrısında bulununca tüm spor camiası harekete geçmişti.
SOLUNUM YOLUYLA GEÇEN ENFEKSİYON
Milli sporcumuz Nalan Mete Ramazanoğlu, kızının hastalığı ile ilgili geçtiğimiz hafta açıklamalarda bulunmuştu.Küçük kızları Cemre'nin solunum yoluyla geçen bir enfeksiyon kaptığını söyledi. Sabah saatlerinde halsizleşen Cemre'yi ilk olarak bir özel hastaneye götürdüklerini ancak daha sonra Ege Üniversitesi'ne sevk edildiğini belirten acılı anne, enfeksiyonun hızla yayıldığını ve Ege Üniversitesi'ne geldiğinde Cemre'nin şokta olduğunu söyledi. Organlarında yetmezlik bulunan ve dializ makinasına bağlanan talihsiz Cemre, yaşam mücadelesini kazanamadı ve hayatını kaybetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...