Tgrt Haber
11 Mart 2014 17:04

Aziz Yıldırım'dan Trabzonspor hakkında ilk açıklama

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası F.Bahçe cephesinde kimse konuşmadı. Bu talimatın bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından verildiği belirtildi.

Aziz Yıldırım'dan Trabzonspor hakkında ilk açıklama
aziz yıldırım, olaylı maç, trabzon fener maçı olayları, Trabzonspor Fenerbahçe maçı, fenerbahçe trabzonspor maçı,

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası F.Bahçe cephesinde herhangi bir futbolcu veya teknik ekipten biri açıklama yapmazken, bu talimatın bizzat başkan AzizYıldırım tarafından verildiği öğrenildi.Olaylı geçen ve tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası sarı-lacivertli cephede sessizlik hakim.Fenerbahçe yönetim kurulunun konuyu geniş olarak ele aldığı, açıklamayı yazılı olarak yapacağı öğrenilirken futbolcuların maç ile ilgili herhangi bir açıklamama yapmasında ise başkan Aziz Yıldırım'ın etkisinin olduğu öğrenildi. Lig TV muhabirinin verdiği bilgiye göre Aziz Yıldırım, futbolcular ve teknik ekibe Trabzon maçı sonrası "Sakın konuşmayın" talimatı verdi. Bu talimat doğrultusunda Fenerbahçe cephesinde herhangi bir futbolcu herhangi bir mecradan açıklama yapmazken gözler Fenerbahçe'de yapılacak yazılı açıklamaya çevrildi.Öte yandan Yıldırım bugün bir internet sitesinde kendi ağzından çıkmış gibi söylenen haberleri yalanlayarak sessizlik kararının da bir kez daha altını çizdi:"Fenerbahçe camiası olarak bizler, dün oynanan Trabzonspor maçıyla ilgili almış olduğumuz açıklama yapmama yönündeki kararımızı, tüm hassasiyetimizle uygulamaktayız. Ayrıca şahsıma ait tüm söz ve beyanların altına imzasını atmak konusundaki duyarlılığım göz önüne alınarak, imzam olmayan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini tüm kamuoyundan rica ederim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...