Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2014 20:39

Mourinho'nun Cimbom korkusu

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, Galatasaray maçı için, 'Turu geçen tarafın biz olup olmayacağını bilmiyorum. Kolay olmayacak' açıklaması yaptı

Mourinho'nun Cimbom korkusu
mourinho, galatasaray, devler ligi, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

Galatasaray'ın ŞampiyonlarLigi'ndeki rakibi Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Devler Arenası'nda sarı-kırmızılılar ile yapacakları mücadeleyi değerlendiren Portekizli teknik adam, "Asıl Şampiyonlar Ligi şimdi başlıyor" dedi. İstanbul'da aldıkları beraberliğe rağmen sahalarındaki karşılaşmada kendilerini favori görmediklerini ima eden Mourinho, "Turu geçen tarafın biz olup olmayacağını bilmiyorum. Kolay bir rövanş maçı olmayacak" diye konuştu.
Yine Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonun en büyük sürprizini Galatasaray'ın gerçekleştirdiğine dikkat çeken Chelsea çalıştırıcısı, "Gruplardan en güçlü takımlar hep ikinci tura yükseldi. Bu yıl sadece Juventus zamanından önce elendi" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...