Tgrt Haber
11 Mart 2014 20:50

Galatasaray'ın hedefindeki isim belli oldu

Galatasaray'ın transferdeki hedefinin Anderlecht'in 24 yaşındaki Senegalli futbolcusu Cheikhou Kouyate olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın hedefindeki isim belli oldu
cheikhou kouvate, galatasaray, futbol haberleri, galatasaray haberleri, süper lig, futbol, galatasaray futbol, kouvate, Galatasaray haberleri, Galatasaray,

İngiliz basınında çıkan iddialara göre devre arasında Valencia'nın teklif yaptığı ancak kadrosuna katamadığı genç futbolcu için Arsenal, CSKA Moskova ve Galatasaray kıyasıya bir yarış içinde. Cheikhou Kouyate'nin ismini ilk olarak Didier Drogba'nın Galatasaray yönetimine sunduğu öğrenilirken, oyuncunun Belçika vatandaşlığının da bulunmasının AB vatandaşı futbolcuların yerli statüsünde oynayabilmesi için başvuruda bulunan sarı kırmızılı takıma transferini kolaylaştırdığı iddia edildi. 2009 yılında Anderlecht'e katılan Kouyate Belçika temsilcisinin en önemli oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...