Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2016 19:16

Beşiktaşlılar'ın beklediği Nasri haberi geldi

İngilizler'in en prestijli gazetelerinden The Guardian, Beşiktaş-Samir Nasri flörtündeki son dakika gelişmesini duyurdu.

Beşiktaşlılar'ın beklediği Nasri haberi geldi
beşiktaş, nasri,

Son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'ın göz koyduğu Manchester City'nin Fransız hücum oyuncusu Samir Nasri ile ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor.
 
İngilizler'in prestijli gazetelerinden The Guardian, Samir Nasri'yi almak için Beşiktaş heyetinin yolda olduğunu duyurdu.
 
Haberde, "Beşiktaş delegasyonunu taşıyan özel uçak lokal saat ile 17.30'da (TSİ 19.30) Luton Havaalanı'nda olacak. Uçağın yarın öğle saatlerinde Türkiye'ye uçuşu planlanıyor" ifadelerine yer verildi.
 
Nasri'den açıklama
 
Samir Nasri'nin, Manchester City-West Ham maçı sonrası yaptığı açıklamalar da hatırlatıldı.
 
Fransız oyuncunun, "Çok spekülasyon oldu. Doğru olan şey bana hiçbir zaman kapıyı göstermedikleri. Ama her şey kafamda ne olduğuna bağlı. Oturup tartışacağız ve ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...