Tgrt Haber
02 Ekim 2016 21:58

Song yoğun bakımda

Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giyen Kamerunlu futbol efsanesi Rigobert Song felç geçirdi ve hastanede yoğun bakıma alındı.

Song yoğun bakımda
song, Galatasaray, Trabzonspor,

Galatasaray ve Trabzonspor formaları da giyen Kamerun Milli Takımı'nın eski kaptanı Rigobert Song felç geçirdi. Fransız ve Kamerun basınında yer alan haberlere göre bugün kısmı felç geçiren ve hastaneye kaldırılan futbolcu yoğun bakıma alındı. Beyin kanaması geçirdiği söylenen futbolcunun durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Eto'o' da milli takımdan eski takım arkadaşı için geçmiş olsun mesajı yayınladı. 1 Temmuz 1976 doğumlu Rigobert Song, 1994'te başlayan profesyonel futbol kariyerinde sırasıyla Metz, Salernitana, Liverpool, West Ham United, Köln, Lens, Galatasaray ve Trabzonspor takımlarında forma giydi. Song, 2010 yılında futbolu Trabzonspor'da bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...