Tgrt Haber
16 Ekim 2016 15:25

Fenerbahçe Alanyaspor maçının özeti ve golleri

Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 beraber kaldı. Fenerbahçe Alanyaspor maçı, skoru,özeti ve golleri haberimizde.

Fenerbahçe Alanyaspor maçının özeti ve golleri
Fenerbahçe Alanyaspor,Fenerbahçe Alanyaspor maçı,Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı,Fenerbahçe Alanyaspor maçı canlı anlatımı,Fenerbahçe Alanyaspor maçı skoru,Fenerbahçe Alanyaspor maçı özeti ve golleri,

Spor Toto Süper Lig 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golünü 36. dakikada Mehmet Topal atarken Aytemiz Alanyaspor'un sayısını 59. dakikada Daniel Candeias kaydetti.

Gergin geçen karşılaşmada iki takım da beşer sarı kart görürken 90 dakikada toplam 10 sarı kart çıktı. Alanyaspor'da 88. Dakikada Sackey ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 9'a, Alanyaspor ise 8'e yükseltti. Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise Bursaspor'u konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...