Tgrt Haber
07 Nisan 2014 15:02

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray Fenerbahçe derbi yorumu

Dün oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbi maçının ardından, Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray Fenerbahçe derbi yorumu
rıdvan dilmen, galatasaray fenerbahçe maçı yorumu, rıdvan dilmen'den değerlendirme, rıdvan dilmen'den derbi yorumu, Dilmen'in Galatasaray fenerbahçe yorumu

Galatsaray Fenerbahçe maçı sonrası NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı eleştirdi. Rıdvan Dilmen yaptığı yorumda "Galatasaray bu hakemle bugün kimle oynasa sindirirdi." ifadelerini kullandı. Spor Toto Süper Lig'de Galata Saray, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi iddiasını ayakta tuttu. Karşılaşmanın ardından Ntvspor'daki % 100 Futbol'da değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, hakem Bülent Yıldırım'ı sert bir dille eleştirdi.
"EMRE HAKLI ATILDI AMA... "
Hakem Bülent Yıldırım'ın Galata Saray'a kolaylık sağladığını ima eden Dilmen, "Emre bence haklı atıldı ama dil çıkaranı da atman lazım. Ama ne yaptı 87'de koluna dokundu attı hemen Melo'yu. Galata Saray, ev sahibi avantajını iyi kullandı, maçın oynandığı bölümlerde daha iyi oynandı. Ama Türk futbolu kaybetti.Trabzon'da kaybetti, Olimpiyat'ta kaybetti, burada kaybetti. Psikolojik olarak ve puan olarak daha çok kazanmaya ihtiyacı olan takım Galata Saray'dı.
"GALATASARAY TEKME TOKAT BAŞLADI"
Galatasaray 10 dakika boyunca baskıyşa birlikte tekme Tokat maça başladı. Buna Fenerbahçe'de uydu. Fenerbahçe, Raul Meireles'in müthiş oyunuyla oyunda kaldı.Fenerbahçe 2'yi yeseydi dağılırdı." dedi.
"SELÇUK BU ÜLKENİN EVLADI"
Galatasaray taraftarı, Selçuk İnan ve Roberto Mancini arasında yaşananları da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Selçuk bu ülkenin evladı. Çok iyi insan, çok da iyi futbolcu. Kötü oynadığı günler de olacaktır. Maçtan sonra Selçuk'un halini gördünüz mü? Taraftarların onu yuhalaması yanlış. Bugün Fenerbahçe, GalataSaray'ı yenseydi eğer Selçuk o taraflardan daha fazla üzülürdü. Küfür var mı, var. Uluslararası oyuncuların ilişkisi nasıl, kötü. Selçuk'un yuhalanması, kötü.
"MAÇI İZLEMEYENLER HİÇBİR ŞEY KAÇIRMADI"
Futbol var mı, yok. kartların sayısı, çok. Orta hakem, çok kötü. Maçı izleyemeyenler hiçbir şey kaçırmadı. Ligimizin zirvesinde yer alan takımlarımızın halimize bakar mısınız? Yurt dışından birisi izlese maçı sınır için savaşıyorlar sanır. Galata Saray, bu hakemle bugün kiminle oynarsa oynasın rakibini sindirirdi."şeklinde konuştu.
"MELO DAHA ERKEN OYUNDAN ATILMALIYDI"
Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın Felipe Melo'yu daha erken oyundan atması gerektiğini vurgulayan Dilmen, "Kulüpçülük sadece seyircinin çokluğuyla, ekonomini iyi olmasıyla olmaz. Ben çok Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynadım. Ben de gerginlik yaşamışımdır ama hiç bir zaman dil çıkarmam, yerdeki oyuncunun üzerine basmam. Maçın hakemi Felipe Melo'yu oyundan atması lazımdı. Rakibinin kırmızı kartına dil çıkararak karşılık vermesinden dolayı atılmalıydı. Sen o oyuncuyu atmazsan rakibine dirsek atan oyuncuyu hiç atmazsın. Alves'in de Sneijder'e attığı dirsekten dolayı kırmızı kart görmesi lazımdı." ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...