Tgrt Haber
06 May 2014 17:07

Trabzonspor Galatasaray'a bileniyor

Galatasaray ile Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak Trabzonspor, 'üç büyükler' karşısında galibiyet hasreti çekiyor.

Trabzonspor Galatasaray'a bileniyor
Trabzonspor, Galatasaray, üç büyükler, galibiyet hasreti

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray ile Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak Trabzonspor, "üç büyükler" karşısında galibiyet hasreti çekiyor. Bordo-mavililer, "üç büyükler"  olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 16 maçta galip gelemeyerek taraftarını mutlu edemiyor. Bu takımlar karşısında resmi maçlarda son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında, Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek elde eden bordo-mavili ekip, bu tarihten itibaren 3 puan elde edemedi. Bu süreçte "üç büyükler" ile 15 lig, 1 de Türkiye Kupası finali olmak üzere 16 maç yapan Karadeniz temsilcisi, 8 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı.
Trabzonspor, bu sezon "üç büyükler" karşısında 1'i hükmen olmak üzere, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik yaşadı. Ligin ilk yarısında söz konusu rakiplerle deplasmanda karşılaşan bordo-mavililer, Beşiktaş'a 2-0, Galatasaray'a 2-1 yenilirken Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, Fenerbahçe karşısında 1-0 yenik durumdayken 45+9. dakikada taraftarların çıkardığı olay nedeniyle tatil edilen karşılaşmanın ardından hükmen yenik sayıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...