Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2013 12:12

Henrique'ye nazar değdi

Avrupa'da ve ligde 14 golü bulunan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Henrique 7 resmi maçtır gol atamıyor.

Henrique'ye nazar değdi
aufa avrupa ligi, trabzon, trabzonsporlu futbolcu, henrigue,

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'in ilk bölümünde başarılı bir grafik ortaya koyarak önceki iki sezonundan daha golcü bir dönem yaşayan Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique, son maçlarda ise adeta sessizliğe büründü. Belçika'nın Westerlo takımında 18 gol atarak gol krallığı yarışını 3'üncü sırada tamamladıktan sonra Trabzonspor'a transfer edilen, 2011-2012 sezonunda ligde 2, UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol, geçen sezon ise ligde 4 gol atarak toplam 7 gol ile beklentileri karşılayamayan ancak  ligin ilk bölümünde önceki iki sezondan 2 kat daha fazla gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, son 7 resmi maçta gol atamadı.
UEFA Avrupa Ligi'nde 8 gol, ligde de 6 gol olmak üzere toplam 14 gol kaydederek takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunan Henrique, Eskişehirspor maçının ardından rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Henrique, sırasıyla Apollon Limassol (Avrupa), Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor (Türkiye Kupası), Gaziantepspor, Lazio (Avrupa), Bursaspor ve Galatasaray maçlarında rakip fileleri boş geçti. Henrique, 7 maçlık dönemde oynanan Bursaspor maçında yaptığı ters kafa vuruşuyla kendi filelerini havalandırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...