Tgrt Haber
30 Temmuz 2014 15:38

İşte Beşiktaş'ın Feyenoord 11'i

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaşıyor..

İşte Beşiktaş'ın Feyenoord 11'i
beşiktaş,şampiyonlar lig,feyenoord,kadro,bilic,Tolga Zengin,Cenk Gönen,Günay Güvenç,Ersan Adem Gülüm,Pedro Franco,Tomas Sivok,Atınç Nukan,Serdar Kurtuluş,İsmail Köybaşı,Ramon Motta,Ümit Karaal,Uğur Boral,Necip Uysal,demba ba,ilk 11

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında Hollanda'nın Feyenoord takımının karşısına çıkacak Beşiktaş, Avrupa kupası heyecanını bu kez uzun tutmak istiyor. Son iki sezonda UEFA'nın verdiği men cezalarıyla Avrupa kupası organizasyonlarından uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Hollanda temsilcisini geçerek bu kulvarda uzun süreli mücadele vermeyi hedefliyor.
ÖMER İLE VELİ YOK
Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın başkanlığını yaptığı kafilede futbol dış ilişkilerden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları da yer aldı. Sakatlıkları süren Ömer Şişmanoğlu ve Veli Kavlak kadroya alınmadı.
BILIC: "FAVORİ DEĞİLİZ AMA..."
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "İlk 11 ile ilgili kararımı verdim. Veli yok, onu kullanamayağız. İyi bir 11 oluşturduk. Bence eşleşme İstanbul'da çözülür. İyi sonuç mümkünse yemeden gol atmak ve kazanmak olacak. Favoriyiz demiyorum ama her sonuca açık bir maç olarak görüyorum bu maçı" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 21:00

Stat: De Kuip

Hakem: Luca Banti

Yayın: Digiturk Salon 3

Feyenoord: Mulder, Van Beek, Kongolo, Boulahrouz, Mathijsen, Vilhena, Immers, Steenvoorden, Nelom, Verhoek, Boetius
Teknik Direktör: Fred Rutten

Beşiktaş: Tolga, İsmail, Serdar, Ersan, Franco, Atiba, Necip, Olcay, Oğuzhan, Holosko, Demba Ba
Teknik Direktör: Slaven Bilic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...