Tgrt Haber
02 Ağustos 2014 17:42

Roma'dan sürpriz Salih Uçan kararı!

Fenerbahçe'den kiralık olarak Roma'ya giden Salih Uçan'ın formunu beğenen Rudi Garcia milli oyuncunun satın alınmasını istiyor.

Roma'dan sürpriz Salih Uçan kararı!
roma,salih uçan,sürpriz karar,

Geçen ay Fenerbahçe'nin iki yıllığında Roma'ya kiraladığı Salih Uçan takımdaki yerini koruyacağa benziyor.İtalyan basınında yer alan haberlere göre AS Roma teknik direktörü Rudi Garcia, hazırlık maçlarında görev verdiği ve oyunundan etkilendiği Salih'i A takımında oynatmayı düşünüyor. Bu sezon İtalya Ligi ve Kupası'nın yanında Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek Roma'nın kadrosunu güçlü tutmak isteyen Garcia kuracağı sistemde Salih'i de deniyor ve şimdilik Salih'ten olumlu bir geri dönüş almışa benziyor.
Salih'in bu performansını sürdürmesi halinde Rudi Garcia, yönetime yeni bir rapor yazarak Salih Uçan'ın bonservisiyle alınmasını, böylelikle oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini ortadan kaldırmayı istiyor. İyi oyun oynayan Salih'in fiyatının artacağı ihtimali de Rudi Garcia'nın bu planına bir başka etken.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...