Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2014 17:02

İsmail Kartal imzaladı! Aziz Yıldırım bombaladı!- İZLE

Fenerbahçe teknik direktör İsmail Kartal ile sözleşme imzaladı.

İsmail Kartal imzaladı! Aziz Yıldırım bombaladı!-  İZLE
aziz yıldırım,ismail kartal,sözleşme,teknik direktör,

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından yardımcı antrenör İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımın yeni patronu oldu.Basın toplantısında ilk olarak konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Arda Turan'ı azarladığı yönünde çıkan haberler üzerine şu açıklamaları yaptı.
"Bir konuda açıklık getireceğim. Sevmediğim şeyler oluyor. Beni rahatsız ediyor. Kurumsal mı, değil mi bakmadan gereken ne varsa söyleyeceğim. Sizin de suçlarınız varsa söyleyeceğim.
"ARDA'YI ARADIM, DURUMUNU SORDUM"
Fotomaç'ta Arda ile ilgili haber var. Arda'yı azarlamışız. Bunu acilen yarın yalan olduğunu yazacaklar. Bakın ben bunu açıkladım. Arda'yı aradım durumu nedir diye sordum. Arda dedi ki, "Gayet iyi durumda çalışıyor ama bizim sisteme göre hoca oynatmıyor. Ama çok iyi oyuncu çok karakterli bir insan" dedi.
"ERSUN YANAL'I ARADIM..."
Ondan önce Ersun Yanal'ı aradım "Diego'yu alırsak ne dersin?" dedim. Ben araştırma yapayım döneyim dedi. Araştırdı döndü, o da Arda ile konuştu. Evet alabiliriz iyi olur dedi. Arda'nın tek söylediği laf budur. bizim ona ne kızmaya ne de sen karışma demeye hakkımız yoKtur. Arda değerli bir oyuncudur. biz kendisinden istediğimiz bilgiyi duyduk. Biz bilgi takviyesi yaptık. Azarladı falan bunlar ayıp şeyler.
"AHLAKSIZLIK BU"
İşim gücüm yok herkesi azarlamak için mi buradayım. Ahlaksızlık bu. Ağır konuşurum altından kalkamazsınız. Benim adımı bu şekilde anamazsınız. Bir şey söylemişsem arkasındayım. Dibine kadar. Sizler gibi değilim. Herkes doğru olanı yazsın biz de kabul edelim. Böyle ayıp yani."
"BEN ARDA'YI NEDEN AZARLIYIM"
"Bu tip hareketleri yapmayın lütfen. Ben niye azarlayım çocuğu ya. Benim yaşadıklarımı ben biliyorum. Eğer sizin elinizde bir belge varsa, bu olayların böyle olduğuna dair getirin koyun önüme. Özür dileyeceğim. Arda'ya kızıyorsanız onun üzerinden, Yanal'a kızıyorsanız onun üzerinden haber yapın. Kim olursa sabah televizyona çıkarım herkese cevabını veririm. Bugün burada Fenerbahçe yeni teknik direktörünü imza ile başlatıyoruz.
"İSMAİL KARTAL İLE BİR ANLAŞMA İMZALAMADIK"
Hiçbir anlaşma imzalamadık İsmail Kartal'la. Paran şu olacak bu olacak konuşmadık. Futbol A.Ş açıklayacaktır. Biz imza töreni yapıyoruz. Camianın çocuğudur diye bir laf var. Hayır. Sayın İsmail Kartal Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü hak etmiş bir spor adamıdır. Bizim çocuğumuz şeklinde bakmıyorum olaya. İki üç gündür çalışma yaptık. Yönetim bir araya geldi iyice değerlendirdi. Sayın İsmail Kartal'la Fenerbahçe'yi yürütmeye karar verdik.
"NE AYKUT KOCAMAN, NE ZICO, NE ERSUN YANAL..."
Camiamızın çocuğudur, bizdendir yok. Her şeyi açık açık net konuştuk. İnşalllah uzun süre burada hizmet edecektir. Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamamışlardır. Varsa diyin. Ama Fenerbahçe'yi şampiyon yapmışlardır. ancak kendileri yapmamışlardır. Burada bir ekip çalışması vardır. Bekçisi, taraftarı, kongre üyesi hepsidir. Bu ekip armonidir. Aynı sesi çıkarmazsa başarılı olamazsınız."
İsmail Kartal imzayı attıktan sonra yöneticiler masadan ayrıldı. İşte Kartal'ın sözleri;
Bu göreve gelmek için çok çalıştım, çok bekledim ve çok sabrettim. Bazılarının kafasında İsmail Kartal hazır mı? Yapabilir mi? diye soru işareti olabilir. Kendimizi çok geliştirdik. Aziz Yıldırım bu kulübün babasıdır, başkanıdır. Eksiklerimiz olabilir bunları kendisiyle çözebileceğimize inanıyorum. Sadece işime konsantre olacağım. Tecrübelerim, şampiyonluklar üstünedir. 3 Temmuz'dan bugüne en zor günleri yaşadık. İşime odaklanmayı, şampiyon olmayı düşünüyorum. Kafamda sadece bu var.
ALMANYA VE HOLLANDA'DAN YARDIMCI ANTRENÖR
Teknik ekibimiz 5 kişiden oluşuyor. Yurtiçi ve yurtdışından birkaç kişiyi daha ekibe dahil edebiliriz. Almanya ve Hollanda'dan 1-2 yardımcı getirmeyi düşünüyorum. Karakterli oyuncularla beraberim. Bu arkadaşlarla birlikteliğimizi devam ettirip başarılı olacağımızı düşünüyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...