Tgrt Haber
30 Aralık 2013 11:56

Anadolu Efes galibiyet serisinden memnun

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, üst üste 11. maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Anadolu Efes galibiyet serisinden memnun
istanbul, basketbol, Anadolu Efes, galibiyet serisinden memnun,

Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde ilk iki maçı kaybettiklerini hatırlatarak, "İki yenilgiden sonra oynadığımız tüm maçları kazandık. Türk Telekom'u yenerek, galibiyet serimizi 11 maça çıkardığımız için mutluyuz" dedi. Yeni başantrenörleri Vaggelis Aggelou'nun da ilk maçında kazandığını kaydeden Engin Özerhun, şöyle konuştu:
"Çok kısa zamanda takımla yeni antrenörün bir şekilde kaynaşması ve iyi bir sonuç almamız bizi sevindirdi. İyi mücadele oldu. Maçın tümünde biz öndeydik. Tehlikeli noktada geriye düştük ama onu kapatmayı bildik. Sonunda da maçtan galibiyetle ayrılarak, galibiyet serimizi sürdürdük. Ligde hafta sonu Banvit ile oynayacağız. Öncesinde THY Avrupa Ligi'nde 2 Ocak Perşembe günü deplasmanda Barcelona ile karşılaşacağız. Umarım hem Avrupa Ligi'nde Top 16 turuna iyi bir başlangıç yaparız hem de ligde galibiyet serimizi devam ettiririz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...