Tgrt Haber
08 Eylül 2014 16:08

Bozüyükspor parayı bulamayınca, ligden çekildi

Spor Toto 3. Lig takımlarından Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Özkan, ligden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

Bozüyükspor parayı bulamayınca, ligden çekildi
Spor Toto 3. Lig, Bozüyükspor, ligden çekildiler, haber, haberler

Spor Toto 3. Lig takımlarından Bozüyükspor Kulüp  Başkanı Cengiz Özkan, geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağı olan 1 milyon  lirayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yatırmadıkları ve sezon öncesi  transferi açamadıkları için ligden çekildiklerini bildirdi. Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonu öncesi  yapılması planlanan kulübün olağan kongresinin, çoğunluk sağlanamaması  dolayısıyla yapılamadığını hatırlattı.
"Geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağı olan 1 milyon lirayı TFF  yatırmadığımızdan sezon öncesi transferi açamadığımız için ligden çekilme kararı  aldık" diyen Özkan, şöyle konuştu: "Yönetime geldiğimiz 2012-2013 futbol sezonundan bu yana yaşadığımız  maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz sezon 2. Lig'den düştük. Sezon sonu  yaptığımız kongrede çoğunluk sağlanamayınca kongre evraklarını Bozüyük  Kaymakamlığı Dernekler Büro Şefliği'ne teslim ettik. Bu süre zarfında kulübe  talip çıkmayınca Bozüyükspor Futbol Kulübü Derneği'nin feshi için mahkemeye  başvuruldu. 2014-2015 sezonu öncesi transferi açabilmemiz için 1 milyon liraya  ihtiyacımız vardı. Bu parayı da bulamayınca kulübü ligden çekme kararı aldık."Özkan, Bozüyükspor'un 7 Eylül Pazar günü deplasmanda yapması gereken  Tire 1922 Spor maçına çıkmadığını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...