Tgrt Haber
14 Eylül 2014 16:51

Trabzon'da dev randevu!

Süper Lig'de 2. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, zorlu Trabzon deplasmanına çıkıyor.

Trabzon'da dev randevu!
trabzonspor fenerbahçe maçı,fenerbahçe trabzonspor maçı,trabzon maçı,fenerbahçe maçı,canlı,ilk 11ler,canlı takip,,dev randevu,süper lig,derbi,

Ligin ilk haftasını 3-2'lik Karabükspor galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek mücadele büyük bir heyecana sahne olacak.
TRABZONSPOR 10 MAÇTIR KAZANAMIYOR!

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 9'u Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası olmak üzere son 10 resmi maçta da yenemedi.
Rakibi karşısında resmi maçlardaki son galibiyeti 2010-2011 sezonunun ilk yarısında kendi evinde 3-2'lik sonuçla alan bordo-mavili ekip, daha sonraki 10 resmi maçtan 7'sini kaybetti, 3'ünde berabere kaldı, galip gelemedi.
LİGDE DE FENERBAHÇE ÖNDE
Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde şimdiye dek 82 kez karşı karşıya geldi.
Lig maçlarında Fenerbahçe 34, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 26 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı.
Fenerbahçe'nin ligdeki toplam 109 golüne, Trabzonspor 85 golle cevap verdi.
Geçen sezon ligde yapılan maçlarda taraflar İstanbul'da 0-0 berabere kaldı. Trabzon'da olaylar nedeniyle yarıda kalan karşılaşma ise Fenerbahçe'nin hükmen 3-0 galibiyeti şeklinde tescil edildi.
TRABZONDAKİ MAÇLAR
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon'da yapılan maçlarda evsahibi bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor.Şimdiye kadar Trabzon'da yapılan resmi ve özel 46 maçta Trabzonspor'un 20, Fenerbahçe'nin 15 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, Trabzon'daki 11 maçta ise eşitliği bozamadı.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor 55, Fenerbahçe ise 46 gol attı.
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE
STAT: Hüseyin Avni Ake
HAKEM: Fırat Aydınu
SAAT: 20.0
TRABZONSPOR:: Onur Kıvrak, Carl Medjani, Essaid Belkalem, Papadopoulos, Zeki Yavru, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Kevin Constant, Yusuf Erdoğan, Yattabare

TEKNİK DİREKTÖR: Vahid Halilhodzic
FENERBAHÇE: Mert Günok, Gökhan Gönül, Alves, Bekir İrtegün, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Diego Ribas, Kuyt, Sow, Emenike,
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...