Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2014 11:31

Ronaldinho'ya yeni talip çıktı

Beşiktaş Kulübü'yle Ronaldinho transferi için yaklaşık 5 gündür görüşmeler yapan menajer Roberto Assis, ülkesi Brezilya'ya döndü.

Ronaldinho'ya yeni talip çıktı
Brezilyalı futbolcunun ağabeyi,5 milyon avroluk bir teklifle döndü,Ronaldinho,Beşiktaş,

Brezilyalı futbolcunun ağabeyi olan ve aynı zamanda temsilciliğini yapan Assis, ülkesine, Beşiktaş yönetiminin yaptığı yaklaşık 5 milyon avroluk bir teklifle döndü. Brezilya'da kardeşi Ronaldinho'ya Beşiktaş'ın teklifini iletecek olan Assis, daha sonra tecrübeli oyuncu için 3 farklı kulüple daha masaya oturacak.Ronaldinho için maddi anlamda en ciddi teklif, şu an için Beşiktaş'tan gelmiş durumda. Roberto Assis'in Türkiye'deki ortağı menajer Ayhan Yeşilbaş, "Beşiktaş kadar para teklif eden bir kulüp yok" diyor ama gelen başka teklifler olduğunu da inkar etmiyor.Brezilyalı yıldız futbolcunun, forma giydiği Atletico Mineiro Kulübü dışında ülkesinden iki talibinin daha olduğu bildirildi. Gremio'dan sonra Palmeiras Kulübü'nün de Ronaldinho'ya forma giydirmek için çalışmalara başladığı kaydedildi.
AA muhabirine konuşan menajer Ayhan Yeşilbaş, "Assis'in Atletico Mineiro ile görüşeceği zaten basına yansıdı. Gremio'nun yanı sıra Palmeiras kulübü de kendisinden randevu talep etti. Brezilya'da Ronaldinho'yu isteyen 3 takım var ama heyecan istediği için aklı Avrupa'da" dedi.Beşiktaş Kulübü yönetiminin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinin sorulması üzerine Yeşilbaş, "Transferin sonuçlanması için önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyeceğiz. Beşiktaş'ın teklifini aldığı gibi Gremio, Atletico Mineiro ve Palmeiras'ın tekliflerini de alacak. Bir hafta içinde dananın kuyruğu kopar diye düşünüyoruz. Her şey Ronaldinho'nun iki dudağı arasında. Transferin gerçekleşmesini çok isteyen sayın başkan Fikret Orman da işin olumlu sonuçlanması için bizzat devrede" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...