Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2014 12:28

Bursaspor'un Salih Uçan ısrarı

Bursaspor, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Bursaspor'un Salih Uçan ısrarı
Spor Toto Süper Lig ekipleri,Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan,FC Nordsjaelland,bursaspor,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımından Oğuzhan Aynaoğlu ile Brezilya'nın Baia takımından Jose Fernandao Viana De Santana'yı renklerine dahil eden yeşil-beyazlı takım, transfer görüşmelerini aralıksız sürdürüyor.Teknik Direktör Christoph Daum'un isteği doğrultusunda yürütülen çalışmalar çerçevesinde ismi bir süre önce de gündeme gelen Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan ile ilgili de girişimler devam ediyor. Bursasporlu yöneticilerin sarı-lacivertli yöneticilere Salih Uçan'ın kiralık olarak transfer edilmesi yönünde teklif sundukları ve görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.
Bu arada Bursaspor, Spartak Moskova'da forma giyen orta saha oyuncusu Kim Kallström'ü transfer edebilmek için de yoğun çaba sarf ediyor. İsviçre Milli Takımı'nda da forma giyen Kallström'ün transferinde önemli mesafe kat eden Bursaspor yöneticilerinin, bu oyuncunun transferinde pürüz çıkma ihtimali üzerine Romanya'nın Pandurii takımında oynayan Brezilyalı Erick De Oliveira ile temasa geçtiği belirtildi.Yerli oyuncu kalitesini de arttırmayı planlayan Bursaspor'un Kasımpaşaspor tarafından kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı'yı da gündemine aldığı bildirildi. Bursasporlu yöneticilerin, başta Trabzonspor olmak üzere pek çok Spor Toto Süper Lig takımının talip olduğu Özer'e teklifte bulunduğu belirtildi. Ara transfer döneminde alacağı yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor, yıldız oyuncularının gitmesine ise izin vermeyecek.Yönetimin Galatasaray'ın ısrarla istediği, son dönemde Beşiktaş'ın da transfer listesine giren başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'i kesinlikle bırakmayacağı, gelen tekliflerin geri çevrildiği kaydedildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...