Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2014 13:36

Ronaldo’dan Messi’ye küfürlü lakap

Dünya’nın şu anda en iyi faal futbolcuları olarak gösterilen Messi ve Ronaldo’nun aralarındaki rekabete bir de hakaret içeren sözler eklendi.

Ronaldo’dan Messi’ye küfürlü lakap
ronaldo,messi,lakap,

İspanyol gazeteci Guillem Balague yazmış olduğu kitapta, Ronaldo’nun Messi’den bahsederken sürekli küfürler ederek konuştuğunu ileri sürdü.Real Madrid'li birçok oyuncuyu da hedef alan Balague, kitabının devamında, Madrid'li futbolcuların soyunma odasında Messi ile ilgili argo şakalar yaptıklarını ve Arjantinli yıldız için, “Ronaldo’nun köpeği, Ronaldo’nun oyuncağı” denildiği şeklinde ilginç ifadeler de yer aldı.
Bu iddialara sessiz kalmayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Ronaldo, “Lionel Messi'ye yönelik ifadeler kullandığıma dair haberler bulunuyor. Bunlar kesinlikle yalan ve avukatıma sorumlular hakkında dava açmasını söyledim. Messi'nin de aralarında olduğu rakiplerime üst düzey saygı gösteririm” diyerek hakkında çıkan iddiaları yalanladı. 

Kaynak İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...