Tgrt Haber
14 Aralık 2014 16:15

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ipler geriliyor

Bir televizyon kanalında konuşan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ali Dürüst'ün 'Beşiktaş derbisini İstanbul'da oynamak istiyoruz' sözlerini değerlendirdi.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ipler geriliyor
galatasaray,beşiktaş,derbi,ahmet nur çebi,ali dürüst,

Çebi, Dürüst'ün hafta içinde tam tersi yönde konuştuğunu savunarak "Bu ifade biraz gereksiz olmuş" dedi.
"GEREKSİZ BİR İFADE"
Ali Dürüst'ün "Beşiktaş'tan bize gelen bir talep yok" açıklamasını doğrulayan Ahmet Nur Çebi, "Bu ifade biraz gereksiz olmuş. Evet talepte bulunmadık. Ancak biz talepte bulunmamamıza rağmen birkaç gün evvel Ali Bey'in 'Beşiktaş isterse orada oynarız' şeklinde bir açıklaması olmuştu. Bu hem çelişkili hem de düşündürücü" diye konuştu.
"KİMSEYLE SORUNUMUZ OLMAZ"
Beşiktaş'a bu sezon rakip taraftarların da sempatiyle baktığını ve kimseyle sorun yaşamamaya özen gösterdiklerini sözlerine ekleyen Beşiktaş 2. Başkanı, "Bizim kimseyle sorunumuz olmaz çünkü rakipler yoksa biz de yokuz" dedi.
"ARTIK GÜNDEME BİLE ALMAYIZ" 

"Beşiktaş heryerde oynar dert değil" diyen Çebi, "Galatasaray'dan talepte bulunacak mısınız?" şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Talepte bulunup bulunmayacağımızı Yönetim Kurulu'nda konuşacaktık. Ali bey erken davranmış. Belki de politik olarak doğru. Artık gündeme almaya bile gerek yok. Tartışmaya gerek kalmadı." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...