Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2015 13:12

Beşiktaş'ta ilk ayrılık

Beşiktaş'ın 2008 yılında Udinese'den transfer ettiği Çek futbolcu, sezonun ikinci yarısı öncesi Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta ilk ayrılık
beşiktaş, sivok, beşiktaş ayrılık,

7 sezondur siyah beyazlı takımda görev yapan Sivok, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalmıştı. Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan 31 yaşındaki oyuncu, yönetim ve teknik heyetin yeni sözleşme konusunda istekli olmamaları nedeniyle devre arasında Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Ayrıca Alexander Milosevic'in transferi sonrası forma şansı daha da azalan Sivok, yönetim ile masaya oturup sözleşmesini fes etmek için görüşmelerde bulunacak. Siyah beyazlı teknik heyetin ve futbol komitesinin de Çek futbolcu ile yolların ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi. Tomas Sivok'un Süper Lig'den bazı kulüpler ile görüştüğü öğrenilirken, futbol hayatına bir süre daha Türkiye'de devam etmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...