Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2014 13:25

Beşiktaş'ın yeni stadında çalışmalar sürüyor

Beşiktaş Kulübü Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güner, Vodafone Arena'nın inşaatıyla ilgili 'Hafriyat çalışmalarında sona geldik' dedi.

Beşiktaş'ın yeni stadında çalışmalar sürüyor
beşiktaş, beşiktaş kulübü, yeni statta çalışmalar sürüyor, stat çalışmaları, vodafone arena'da çalışmalar sürüyor,

Beşiktaş Kulübü Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena'nın inşaatında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Güner, çalışmaların yapılan planlamalar dahilinde ilerlediğini ifade ederek, "Hafriyat çalışmalarında sona geldik. Kaba inşaatın dörtte birini ihale ettik. Olabilecek en hızlı şekilde ilerliyoruz. Hava şartları şu an çok olumlu, dolayısıyla herhangi bir aksama ya da gecikme yaşamıyoruz. Sayın Başkan Fikret Orman daha önce, stadımızın bitiş tarihiyle ilgili açıklamalarda bulunmuş, 2014 ekim ayını işaret etmişti. Tüm gayretimiz kararlaştırılan tarihte açılışımızı yapmak" diye konuştu.
Temel atma töreni için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan haber beklediklerini kaydeden Umut Güner, "Bu statla alakalı en çok emeği, en çok desteği olan isim Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Temel atma töreni, kendisinin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Programı çok yoğun olduğu için net bir tarih veremiyoruz fakat kendisinden haber bekliyoruz. Temel atma törenimizi en kısa sürede gerçekleştirmeyi umuyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...