Tgrt Haber
22 Ocak 2015 17:28

Aziz Yıldırım'a kötü haber

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı lacivertlilerin tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler arasındaki gerilim sürüyor.

Aziz Yıldırım'a kötü haber
aziz yıldırım, fenerbahçe, Fenerbahçe Kulübü Başkanı, genç fenerbahçeliler, Aziz Yıldırım soruşturma,

Geçen sezon sonunda yaşanan şampiyonluğun Kadıköy'deki kutlamasında GFB'nin olduğu bölümden "Alex de Souza" tezahüratları yükselmesine sinirlenen Aziz Yıldırım, kutlama töreninde sinirli anlar yaşamıştı. Bu olaydan sonra Aziz Yıldırım'ı şikayet eden ve bu sebeple Yıldırım hakkında hakaret suçundan dava açılmasına sebep olan GFB, şimdi de Fenerbahçe başkanının 14 Aralık'ta düzenlediği basın toplantısında sarfettiği sözler nedeniyle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ikinci kez şikayette bulundu. Aziz Yıldırım 14 Aralık'ta düzenlediği basın toplantısında GFB üyeleri ve liderleri Sefa Kalya için, "Ailelere söylüyorum: Bunları ayırın çocuklardan. Kokain vs, bunlar bunlara alıştırıyorlar. Tribünde esrar içiyorlar. Tribünde esrar ve fazla alkole karşılaştım. İçilebilir ama herkes kendine göre içecek" ifadelerini kullanmıştı. Yıldırım tarafından hakaret ve iftira içerikli olduğu iddia edilen söylemleri belirten avukat Serkan Sarıyaprak, Aziz Yıldırım hakkında hakaret ve iftira suçlarından işlem yapılmasını talep etti.
ŞİKAYET DİLEKÇESİ...
Yıldırım tarafından söylenen hakaret ve Avukat Serkan Sariyaprak tarafından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen dilekçede, Müvekkilinin GFB grubunun lideri olarak uzun yıllar Fenerbahçe yönetimi tarafından muhatap alındığı, fakat son yıllarda kendisi ve grup üyelerinin Fenerbahçe yönetimi ve Aziz Yıldırım'a muhalif tavır takınmaları ve tribünde bu söylemleri dile getirmeleri üzerine müvekkilinin farklı bir kişiymiş gibi yapılan açıklamalarla toplum önünde küçük düşürülmeye çalışıldığını, Mayıs ayında Fenerbahçe futbol takımının şampiyonluk kutlamasının yapıldığı gün Aziz Yıldırım'ın müvekkilinin lideri olduğu grubun bulunduğu tribüne dönerek "paralı köpekler, satılmış köpekler" dediini, bir gün sonra resmi siteden yapılan açıklamayla hakarete varan ifadelerin devam ettiğini, bu sebeple suç duyurusunda bulunmaları üzerine Aziz Yıldırım hakkında "basın yoluyla hakaret suçundan" dava açıldığını, son olarak maraton üst tribününde birçok taraftarın kombinelerinin iptal edilmesi üzerine oluşan tepkiyi dağıtmak ve gündem değiştirmek amacıyla 14.11.2014 tarihinde günler öncesinden basın toplantısı yapılacağının ilan edildiği ve yapılan toplantıda Aziz Yıldırım tarafından yine müvekkiline yönelik hakaret ve iftira içerikli beyanlarda bulunularak müvekkilinin kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...