Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2015 19:59

Sivasspor transferden vazgeçti

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Samba Diakite transferinden vazgeçtiklerini, takımın düzenini bozacak bir transfer yapmayacaklarını söyledi.

Sivasspor transferden vazgeçti
sivasspor,transfer, vazgeçti,

Başkan Otyakmaz, Medicana Sağlık grubuyla yapılan isim sponsorluğu imza protokolünün ardından kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ligin 17. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçının kırmızı-beyazlı ekip açısından önemli olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Trabzonspor maçı çok önemli. Ligin ikinci yarısında ilk 5 maçımız çok zorlu olacak ve bunların 3'ü deplasmanda. Dolayısıyla bizim için çok önemli bir periyot. Ligin ikinci yarısına moralli ve iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. İnşallah, Trabzonspor karşılaşmasında arzu ettiğimiz sonucu ve çalışmalarımızın meyvesini alırız" dedi. Otyakmaz, transfer çalışmalarının sorulması üzerine, devre arasında İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo'yu kadrolarına kattıklarını belirterek, Samba Diakite transferinden vazgeçtiklerini söyledi. "Diakite transferinde bir takım problemler yaşanıyor ve transferden vazgeçtiğimize dair haber gönderdik. Şimdi Trabzonspor maçının oynayalım bir, iki isim daha var tekrar onların üzerinde yoğunlaşarak transfer gerçekleştirebiliriz. Belki transfer yaparız belki de hiç yapmayız" diyen Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ahmet Aras'ın bonservisiyle birlikte Antalyaspor'a verdik. Hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Yeni takımında başarılar diliyoruz. Daha önce Berk ayrıldı, Ahmet Şahbaz'ı Alanyaspor'a verdik, Pekin ayrıldı. Cihan ve Chrisantus ile ilgili de görüşmelerimiz sürüyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...