Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2015 14:24

Fenerbahçe'ye müjde gibi teklif

Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan ve kulüp arayışlarına devam eden Krasic için PAOK devrede.

Fenerbahçe'ye müjde gibi teklif
fenerbahçe,krasic,kulüp arayışları,

Fenerbahçe'de geleceği merak konusu olan ve kulüp arayışlarına devam eden Milos Krasic, bir dönem Miroslav Stoch'un kiralık olarak formasını giydiği Yunan temsilcisi PAOK'un radarına girdi.
Sezon başından bu yana A2 takımı ile çalışmalarını sürdüren ve sarı-lacivertlilerden yıllık 2 milyon 400 bin euroyu cebine koyan Krasic, Yunanistan'da günün manşeti oldu.Menajeri Dejan Joksimovic'e, 'Artık oynamak istiyorum' diyen yetenenekli futbolcunun devre arasında ayrılma ihtimali belirirken, PAOK'un bu transferde ısrarcı olacağı bildirildi.
KRASIC, TRANSFER BOMBASI...
Rusya'dan da bazı teklifler aldığı iddia edilen Krasic'i kiralamak isteyen PAOK'un, daha önce noktalayamadığı bu transfer için yeniden devreye girdiği açıklandı.Yunan basınında, "PAOK'un forvet, defans ve orta saha için saldırısı başladı. Bam, bam, bam!" şeklinde verilen haberde üç adayın Marko Devic, Ricardo Costa ve Milos Krasic olduğu duyuruldu.
Öte yandan bazı gazetelerde, Krasic'i isteyen takımlar arasında bir diğer Yunan temsilcisi Olympiakos'un da bulunduğu öne sürüldü.

Kaynak : Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...