Tgrt Haber
23 Ocak 2015 19:26

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligine dev kadro

Fenerbahçe devre arasında kadrosuna henüz takviye yapmasa da önümüzdeki yılın planlarını yapmaktan geri kalmıyor.

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligine dev kadro
fb

Fenerbahçe devre arasında kadrosuna henüz takviye yapmasa da önümüzdeki yılın planlarını yapmaktan geri kalmıyor. Öncelikle bu sezon Süper Lig'de şamnpiyon olarak Devler Ligi'ne direkt katılmanın hesaplarını yapan Sarı-Lacivertli yönetim süper kadro için 3 kilit isim belirledi. İlk sırada Manchester United Teknik Dirktörü Van Gaal'in "Ceza alanında dünyanın en iyi golcüsü" dediği Schalke'nin Hollandalı yıldızı Klaas Jan Huntelaar geliyor. Eğer Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirirse, Emenike de eski düzeyine gelmezse Nijeryalı golcü ile yollar ayrılabilir. Huntelaar, Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon için en yüksek bütçeli transferi olmaya aday. Diğer 2 transfer ise stoper ve sağ kanat için gerçekleştirilecek.
SAVUNMAYA İTALYAN DEVİNDEN TAKVİYE GELİYOR
Savunmada Uche- Högh veya Lugano-Edu gibi bir ikilinin olmasını planyayan Fener yönetiminin bu bölge için düşündüğü isim Milanlı Ranocciha. 26 yaşındaki stoperin sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Fener yönetimi, İtalyan stopere geri çeviremeyeceği bir teklif sunacak! Sağ kanat için için ise İtalyan basınında yer aldığı gibi Belçikalı Mirallas'ı an adı geçiyor. Mirallas 2012 yılında Yunan Ligi'nde gol kralı olmuştu.
MİRALLAS 2012'DE KRAL OLMUŞTU!
Fenerbahçe'nin sağ kanada düşündüğü Mirallas, 2012'de Olympiakos ile Yunan Ligi'nde 20 golle kral olmuştu. Gol vuruşlarındaki ustalığı onu önemli bir futbolcu haline getiriyor. 4 yıl önce Milan'a 12.5 milyon Euro bonservis ile transfer edilen Ranocciha ise sezon sonunda serbest kalıyor. Beklenen çıkışı yapamadı ama hala klas bir stoper. 1.95 boyuyla da forvetlere korku veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...