Tgrt Haber
26 Ocak 2015 08:47

Beşiktaş Tolgay Arslan'ı borsaya bildirdi

Beşiktaş, Tolgay Arslan transferi için Hamburg ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Tolgay Arslan'ı borsaya bildirdi
hamburg, Tolgay Arslan, Tolgay Arslan transfer, Tolgay Arslan beşiktaş, beşiktaş,

Beşiktaş, Tolgay Arslan transferi için Hamburg ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.İşte KAP'a yapılan açıklama; Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
ERDAL TORUNOĞULLARI VE AHMET NUR ÇEBİ TRANSFERİ BİTİRDİ
Hem Tolgay hem kulübü ile anlaşan Beşiktaş yönetimi Hamburg'un kampının bitmesine rağmen bu transferi resmiyete dökemedi. Yine araya giren Trabzonspor Tolgay'a, Hamburg kulübüne ve babasına Beşiktaş'ın verdiği paranın net iki katını teklif edince ibre bir kez daha bordo mavili kulübe döndü. Hatta kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal Hamburg'a giderek Tolgay ile bizzat görüştü. Bu görüşmenin ardından bir kaç saat boyunca kesin olarak Trabzonspor ile sözleşme imzaladığı iddia edilen Tolgay için Beşiktaş son kozunu oynadı ve Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları'nın çabalarıyla Tolgay ile yeniden temasa geçildi.
Bütün bu gelişmeler yaşanırken Tolgay'ın babasının "Evet Trabzonspor ile görüştük ama henüz anlaşmadık, imza atmadık" şeklindeki ifadelerinin ardından Karadeniz ekibi sürpriz bir şekilde resmi bir açıklama ile Tolgay transferinden kesin olarak vazgeçtiğini açıkladı.
ERDAL TORUNOĞULLARI GECE SAAT 01:00'DE İMZAYI ATTIRDI
Aynı saatlerde Hamburg'ta Tolgay ile bir araya gelen ve çantasında resmi sözleşme olan Erdal Torunoğulları saatler süren görüşmelerin ardından bu transferi Beşiktaş lehine sonuçlandırarak gece yarısı saat 01:00'de Tolgay'ı Beşiktaşlı yapan imzayı attırdı. Beşiktaş, bu sabah Hamburg kulübünden gelecek resmi evrakların ardından Tolgay transferini resmen bitirmiş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...