Tgrt Haber
11 Şubat 2015 08:55

Yönetimden Kuyt'a 'imza atma bekle' çağrısı

Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dirk Kuyt'tan genel kurula kadar beklemede kalmasını istedi.

Yönetimden Kuyt'a 'imza atma bekle' çağrısı
fenerbahçe, kuyt, Dirk Kuyt, Dirk Kuyt transfer,

Sarı-lacivertli kulübün bir sezon daha devam etmeyi planladığı Hollandalı futbolcu kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Southampton'ın yanı sıra İngiltere Premier Lig'deki bir kulüpten teklif alan Kuyt'a, Katar'dan da 2 önerinin geldiği ortaya çıktı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dirk Kuyt kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Sarı-lacivertli yönetim, alınan prensip kararına göre Mayıs ayında yapılacak genel kurul sonrası mukavelesi bitecek olan futbolcularla görüşme yapacak. Yönetim, 34 yaşındaki Kuyt'la 1 sezon daha yola devam etmeyi planlıyor. Bu sebeple Hollandalı futbolcudan kongreye kadar beklemesi ve başka bir kulübe imza atmaması istendi.

Ancak sarı-lacivertlilerin bu talebi, geleceğiyle ilgili karar vermek isteyen Kuyt'ın planlarına uymuyor. Mayıs ayına kadar beklemek istemeyen deneyimli oyuncu bir an önce yeni sezon için yol haritasını belirlemeyi hedefliyor. Dirk Kuyt'ın menajeri Rob Jansen gelen teklifleri alarak değerlendirme çalışması içine girdi. Başarılı futbolcuya şimdiye kadar Ronald Koeman'ın çalıştırdığı Southampton'ın yanı sıra bir Premier Lig ekibi daha teklif yaptı. Ayrıca futbolcunun eski kulübü olan Feyenoord ile de görüşmeler sürüyor. Kuyt, Katar'dan da 2 ciddi teklif aldı ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Kulübe bildirdi

Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'de kalmayı planlasa da Mayıs ayına kadar beklemek istemediği için kendisine gelen teklifleri şu an için bir opsiyon olarak tutuyor. Kuyt'ın en geç Nisan ayına kadar kaderinin belli olmasını istediği ve bunu da yönetime ilettiği kaydedildi.

Yüzde 63 hayır çıktı

Dirk Kuyt'ın sezon sonunda Feyenoord'a transfer olmasına Hollandalı futbolseverlerin sıcak bakmadıkları belirlendi. De Telegraaf gazetesinin internet sitesinde düzenlediği ankete katılan 8 binin üzerindeki okuyucu, ‘Kuyt'ın dönmesi takıma fayda sağlar mı?' sorusuna yanıt verdi. Katılımcıların yüzde 63'ü ‘hayır' seçeneğini işaretlerken, yalnızca yüzde 27'lik bir bölüm olumlu görüş bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...