Tgrt Haber
11 Şubat 2015 19:44

Bilic, 'Telaşa gerek yok'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor maçının sonrasında konuştu.

Bilic, 'Telaşa gerek yok'
bilic, açıklama, beşiktaş,

 Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kayserispor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Bilic'in açıklamaları; "Rize'deki oyunda Rizespor'a pozisyon vermemiş ve takım savunmasını iyi yapmıştık. Kayserispor'u tebrik etmek gerekiyor, kazanmayı hak ettiler. Ligde fazla süre alamayan oyunculara şans verdik. Bazıları bu şansı iyi kullandı, bazıları kullanamadı. Telaşa gerek yok. Ligde ve UEFA Kupası'nda devam ediyoruz. Şimdiye kadar topladığımız gibi, puanları toplamaya devam edeceğiz. Tabii ki bu akşam gösterdiğimiz performanstan iyisini göstermeye çalışacağız."
 
"EKTRA MOTİVASYONA GEREK YOK"
 
"Oyuncuları bu tip yüksek önem taşıyan maçlar için motive etmeye gerek yok. Bursaspor ile oynayacağız, Liverpool ile oynayacağız. Oyuncuları ekstra motive etmeye gerek yok. Antrenman programını iyi planlamamız gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...