Tgrt Haber
17 Şubat 2015 18:30

Galatasaray'ı Milan kurtaracak

Serie A'da çok kötü günler geçiren Milan'da teknik direktör değişikliği yaşanması bekleniyor.

Galatasaray'ı Milan kurtaracak
gs

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Milan için, Cesena ile oynanacak lig maçı büyük önem taşıyor. Hafta sonu Serie A'da Cesena ile karşılaşacak Milan'da, bu karşılaşma teknik direktör Filippo Inzaghi için son şans olarak gösteriliyor. İtalyan medyası Empoli beraberliğinin ardından Cesena önünde de Milan'ın kazanamaması durumunda, bir teknik direktör değişikliği yaşanacağını iddia etti. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden ''Tuttosport''un manşetinde yer verdiği haberde, Cesena maçında istenen sonucun çıkmaması halinde Filippo Inzaghi'nin görevine son verileceği belirtildi. ''Tuttosport'', Inzaghi'nin ayrılması halinde göreve Luciano Spalletti ya da Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve sarı-kırmızılı kulüpten maaşını almaya devam eden CesarePrandelli'nin geleceğini yazdı.

Daha önce Japonya'dan gelen teklifi kabul etmeyen Cesare Prandelli'nin adı Atalanta ile de ciddi bir şekilde anılmıştı.

DUYGUN YARSUVAT NE DEMİŞTİ?

Duygun Yarsuvat, sözleşmesi feshedilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile alacakları konusunda kesin bir anlaşmaya varamadıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Prandelli işiyle başkan vekilim Hamdi Yasaman ilgileniyor. Görüştüler ama kesin bir sonuca varmadılar. Prandelli her zaman CAS'a gidebilir. Biz de zaten karşı argümanları hazırlamış durumdayız. Biz Prandelli'yi başarısızlığından dolayı gönderdik. Prandelli'nin sözleşme şartları yüksekti. Sadece Prandelli değil, 5 yardımcısı var. Onlar da ayda 15 bin dolar alıyordu. Bir de basın sözcüsü vardı, bir hanım. O da 10 bin avro alıyordu. Yanlış bir anlaşmaydı. Onu almamak lazımdı."

TAKIM ÇALIŞTIRSA BİLE...

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman da Prandelli'den dert yanmıştı

Prandelli ile yapılan pazarlıklarda bu sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını önerdiklerini söyleyen Yasaman, "Ancak Prandelli bizden sözleşmesi bitene kadarki (2016 Mayıs) alacaklarını istedi" dedi.

Prandelli'nin bununla da yetinmediğini belirten Yasaman, "Hatta Prandelli bu süreçte bir takım çalıştırsa dahi, o kulüpten alacağı ücret bizimkinden az ise aradaki farkı da ödememizi talep etti" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...