Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ocak 2014 13:38

Milli basketbolcuların yüzü gülmedi

NBA'de milli basketbolcular Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova ile Enes Kanter'in forma giydiği takımlar, haftayı mağlubiyetle kapadı.

Milli basketbolcuların yüzü gülmedi
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) milli basketbolcular Hidayet Türkoğlu,Ersan İlyasova ile Enes Kanter'in forma giydiği takımlar, haftayı mağlubiyetle kapadı,

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) milli basketbolcular Hidayet Türkoğlu,Ersan İlyasova ile Enes Kanter'in forma giydiği takımlar, haftayı mağlubiyetle kapadı.NBA'e 8 maçla devam edildi. Los Angeles Clippers, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun 13 dakika sahada kaldığı ve 4 sayı, 2 ribaunt, 1 asistle mücadele ettiği karşılaşmada Pacers'a yenilerek bu sezon 14. mağlubiyetini aldı.Doğu Konferansı'nın zirvesinde yer alan ve sezonun 32. galibiyetini elde eden Indiana Pacers'ta 36 sayıyla oynayan Paul George maçın en skorer ismi oldu. Üst üste 4. maçını kazanan ev sahibi ekipte 22 sayı, 12 ribaunt ile "double double" yapan Lance Stephenson da galibiyete katkı sağladı.
Clippers'ın en skorer ismi Jamal Crawford'ın 22 kaydettiği sayı mağlubiyeti önleyemedi. Konuk ekipte DeAndre Jordan 12 sayı, 17 ribaunt ile "double double" yaparken, Blake Griffin 19 sayıyla mücadele etti.Doğu'nun son sırasında bulunan Milwaukee Bucks, milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın oynadığı karşılaşmada deplasmanda Houston Rockets'a 114-104 yenilerek üst üste 8. mağlubiyetini aldı.Bucks'ta 22 dakika boyunca sahada kalan Ersan İlyasova, karşılaşmayı 5 sayı, 3 ribaunt ve 1 asistle tamamladı. Konuk takımda Brandon Knight'ın 26 sayısının yanı sıra John Henson'ın 20 sayı, 15 ribauntluk "double double" performansı mağlubiyeti engelleyemedi.Milli basketbolcu Ömer Aşık'ın sakatlığı nedeniyle oynamadığı Houston Rockets'ta Terrence Jones'un 36 sayı, 11 ribauntluk "double double"ı galibiyette önemli rol oynadı. Bu sezon 27. galibiyetini elde eden ev sahibi ekibin yıldız pivotu Dwight Howard ise 20 sayı, 14 ribaunt ile "double double" yapmayı başaran bir diğer isimdi.Utah, Minnesota'ya boyun eğdiUtah Jazz, bir diğer milli basketbolcu Enes Kanter'in mücadele ettiği maçta, deplasmanda Minnesota Timberwolves'a 98-72 mağlup oldu.Enes Kanter 12 dakika sahada kaldığı mücadeleyi 4 sayı, 1 ribaunt, 1 blokla noktaladı. Batı Konferansı'nın son sırasında yer alan Jazz'da Alec Burks'ün 18 sayısı ise mağlubiyetin önüne geçemedi.Timberwolves'un başarılı pota altı ikilisi Kevin Love ve Nikola Pekovic galibiyetin mimarları oldu. Nikola Pekovic 27 sayı ve 14 ribaunt, Kevin Love ise 18 sayı, 13 ribauntla "double double" yapmayı başardı. Ev sahibi ekip bu galibiyetle bu sezon oynadığı 40. karşılaşmasında 19. maçını kazandı.

NBA'e 5 maçla devam edilecek.
Sonuçlar
Indiana Pacers - Los Angeles Clippers: 106-92
Washington Wizards - Detroit Pistons: 98-104
Charlotte Bobcats - Miami Heat: 96-104
Chicago Bulls - Philadelphia 76ers: 103-78
Houston Rockets - Milwaukee Bucks: 114-104
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz: 98-72
New Orleans Pelicans - Golden State Warriors: 87-97
Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers: 111-127

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...