Tgrt Haber
22 Şubat 2015 17:58

Balıkesirspor Gençlerliği maçının ardından olay

Balıkesirspor açısından kritik önemdeki maçta misafir ekip Gençlerbirliği sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldıktan sonra Balıkesirspor ile hakemler arasında gerginlik yaşandı.

Balıkesirspor Gençlerliği maçının ardından olay
Balıkesirspor Gençlerliği,Balıkesirspor Gençlerliği maçı, Balıkesirspor Gençlerliği olay, hakem,

Ev sahibi ekibin taraftarları, karşılaşma bitiminde hakem Tolga Özkalfa'ya tepki gösterdi. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ise müsabakadan sonra kutlamak istediği Tolga Özkalfa'nın elini itip vurduğunu iddia etti, yönetim kurulu üyesi olan avukatı Mustafa Birsem'le Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Koridorda yaşanan gerginliğin ardından Tolga Özkalfa ile konuşmak için hakem odasının önünde bekleyen Tuna Aktürk'ün görgü tanıklarına göre kapıya vurup, "Her pozisyonda Gençlerbirliği lehine düdük çaldı. Böyle hakem mi olur? Bana (Gel, gel) diyor. Ben buradayım, sen neredesin? İşte bakın, Yusuf Namoğlu'nu arıyorum" diye konuştuğu iddia edildi. Yöneticiler ve güvenlik görevlileri tarafından güçlükle uzaklaştırılan Başkan Aktürk'ün Özkalfa için alkol muayenesi istediği de öne sürüldü.

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk (solda), maç sonu karakola giderek hakem Tolga Özkalfa'dan şikayetçi oldu.

TEMSİLCİ FENALIK GEÇİRDİ
Bu arada karşılaşmada görevli TFF Temsilcisi Vahap Şimşek'in olaylar sırasında fenalık geçirdiği öğrenildi. Görevliler tarafından çağıran ambulansla gelen sağlık ekibinin gerekli müdahaleyi yaptığı Şimşek'in durumunun normala döndüğü ve önemli bir sıkıntısının olmadığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...