Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2015 02:24

Trabzonspor maçının akabinde 2 gözaltı!

Maçın ardından çıkan olaylarda, üzerinde bıçak bulunan bir Türk ile Trabzonlu taraftarların bulunduğu bölüme meşale atan bir İtalyan gözaltına alındı.

Trabzonspor maçının akabinde 2 gözaltı!
Napoli Trabzonspor maçı, uefa avrupa kupası

İtalya'da, Napoli ile Trabzonspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş mücadelesi sonrasında çıkan olaylarda biri Türk, diğeri İtalyan iki taraftar gözaltına alındı. İtalyan AGI haber ajansının haberine göre, Napoli-Trabzonspor karşılaşmasının bitiminde, maçı izlemek için Almanya'dan Napoli'ye gelen bir Türk taraftar, üzerinde bıçak bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Türk taraftara ilk olarak stattaki özel güvenliğin müdahale ettiği, ardından emniyet güçlerince gözaltına alındığı ifade edildi. Bu sırada, 7 Türk taraftarın da meşale attıkları gerekçesiyle sorgulandığı kaydedildi. Bordo-mavili taraftarların oturduğu bölüme meşale atan bir Napoli taraftarının da gözaltına alındığı, bir taraftarın ise sorgulandığı bildirildi.
Öte yandan, karşılaşmanın bitiminde 100 kadar Napoli taraftarının, San Paolo Stadı'nın misafir takım seyircisinin çıkış noktasına geldiği ve burada Trabzonsporluları koruyan emniyet güçleriyle aralarında arbede çıktığı, durumun daha sonra normale döndüğü belirtildi.
Maç öncesi de zaman zaman iki takım taraftarlarının karşı karşıya geldiği kentte, yaralanmayla biten çeşitli olaylar yaşanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...