Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2014 09:17

Dany'nin transferi gerçekleşmiyor

Adı Beşiktaş ile anılan G.Saray'ın Kamerunlu savunma oyuncusu Dany'nin transferi gerçekleşmiyor.

Dany'nin transferi gerçekleşmiyor
beşiktaş, galatasaray, dany, transferi gerleşmiyor,

Menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen, teknik direktör Slaven Bilic'in en iyi ihtimalle kiralık olarak alınmasına onay verdiği Dany'den vazgeçildiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun transferi hakkında siyah-beyazlı yönetimin, 'Dany bizim için gündeme gelmedi. Ne açılan, ne de kapanan bir defter oldu. Beşiktaş, Dany'i almayacak' görüşünü taşıdığı, transferden vazgeçilmesindeki en büyük nedenin taraftarlardan gelen yoğun tepkiler olduğu öğrenildi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yapılacak transferin kampa yetişmemesi ve istediği oyuncuların alınmaması üzerine Futbol Direktörü Önder Özen'le hararetli bir toplantı geçrekleştirdi. İkili, Antalya kampından sonra bir araya gelirken Bilic, transfer listesini Önder Özen'e teslim etti, fakat oyuncuların maliyetlerinin yüksek olduğu cevabını aldı. Bunun üzerine sinirlenen Hırvat teknik adamın 'Kamp bitti, transfer yok. Ben yeni oyuncuları lige ne zaman hazırlayacağım. Uyum problemi bize sorun çıkarır. Bir an önce transfer bitmeli' diye dert yandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...