Tgrt Haber
21 Ocak 2014 22:37

Fenerbahçe'den Başbakanlık açıklama

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, çok önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'den Başbakanlık açıklama
ig, fenerbahçe futbol, süper lig, fenerbahçe haberleri, futbol haberleri

Uslu, "Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak" dedi. İşte Uslu'nun sözleri...  "Başkanımızı karşılamak için organizasyon yapmadık. Binler geliyor kendi aralarında organize ederek. Bu bir hizmetin karşılığıdır. Menfaat değil. Kalben beraat etti Aziz Yıldırım. Diğer insanların yüzde 95'i bile buna inanıyor. Ümit ediyorum ki bu taraftarın ve tertemiz duygularla sahip çıkması bir olaydır. Hala Aziz Yıldırım'ın tekrar içeri girmeyeceğine ve adil yargılanacağına inanıyorum. Bu aralar çok Allah'a havale ediyorum insanları. Aziz Yıldırım'ın ülkeye gelmeyeceğini söyleyenleri Allah'a havale ediyorum."
''FENERBAHÇE 100 MİLYAR EURO ZARAR GİRDİ''
"3 Temmuz'u yaşayan yönetici arkadaşlara Fenerbahçeliler'in teşekkür etmesi lazım. Ne olduğunu anlamadan başkan hapse girdi ve tokat yedi. Fenerbahçe'nin 100 milyar euro zararı oldu. Büyük problemlere girdik. Taraftarımızın sahiplenmesiyle bu yük atlatıldı."
''BAŞBAKAN'IN VERDİĞİ SÖZ ÜZERİNE...''
"Abuk subuk tapelerle ve saçma nedenlerle çeteye soktular. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız? Yapay adalete, paralel adalete inanmıyoruz. Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak. Biz Fenerbahçe'nin suçsuz olduğuna inanıyoruz.
''TARAFTARIMIZ HİÇ YILMADI''
"Bizim taraftarımız hiç yılmadıl. Her zaman başkanın ve Fenerbahçe'nin yanında oldular. İnşallah bu kötü günler geride kalır. Biz bir yerde spor kulübüyüz. Siyasetin olmaması gerektiğini ispat ettik. Birbirine bağlı olan insanların topluluğuyuz. Her branşta başa oynuyoruz. Umarım başka yanlışlıklar yapılmaz."
''ALLAH ÇARPAR, ÇARPACAK DA''
"Fenerbahçe, belediye ve devlet kurumlarının haricinde olimpiyata giden oyuncuların birçoğunu veriyor. 2000 küsür sporcusu var. Minik takımdan, A takıma kadar. Sadece futbol takımı değil. Son 15 senede yapılan tesisleri saymakla bitiremem. Yüzde 40 olan vergilerin 15'e inmesine ön ayak olan Aziz Yıldırım'dı. Bunu inkar eden varsa Allah çarpar. Şu anda da çarpılacağını düşünüyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...