Tgrt Haber
23 Ocak 2014 16:40

Abdurrahim Albayrak'tan Aydın Yılmaz'a ziyaret

Abdurrahim Albayrak, dün Elazığspor maçında sol ayak bileği kırılan Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Abdurrahim Albayrak'tan Aydın Yılmaz'a ziyaret
abdurrahim albayrak,aydın yılmaz,hastanede ziyaret,galatasarylı eski yönetici,

Galatasaray Yönetim Kurulu Eski Üyesi Abdurrahim Albayrak, dün Elazığspor maçında sol ayak bileği kırılan Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.Galatasaray Yönetim Kurulu Eski Üyesi Abdurrahim Albayrak, Liv Hospital Hastenesi’ndeki ziyaretinin ardından Bruma’dan sonra Aydın’ın da sakatlanmasını büyük şansızlık olduğunu ifade ederek, “Dün akşam maçı izlerken gördüğümde duygularıma sahip çıkamadım, hakikaten çok üzüldüm ve resmen ağladım.
Topa çok hırslı girdi. Beterin beteri var diyelim. Onlar hepsi benim öz evladım gibi. Çok üzüldüm. Ameliyattan çıkmasını bekledim sabahtan beri. Geldim kendisini gördüm. Öptüm kokladım. İnşallah en kısa zamanda sahalara dönecek. O bizim canımızdır. Hırslıdır, azimlidir. İnşallah yeni sezonda Allah’ın izniyle sahalara döneceğini ümit ediyorum. Geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.Aydın Yılmaz’ın moralinin yerinde olduğunu belirten Albayrak, "Artık yıllarında vermiş olduğu bir tecrübe. Bir çok arkadaşı da böyle talihsiz kazalar geçirmişti. Beterin beteri var diyelim ve önümüze bakalım. Çok geçmiş olsun diyorum Aydın’ıma ve çok öpüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...