Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2015 20:06

Efsanelerin maçında 4 gol vardı

Gerrard ve eski oyunculardan Jamie Carragher'ın kaptanlığında oluşturulan takımların karşılaştığı yardım maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Efsanelerin maçında 4 gol vardı
drogba, yardım maçı, yıldızlar geçidi,

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un, Steven Gerrard ve eski oyunculardan Jamie Carragher'ın kaptanlığında oluşturulan takımların karşılaştığı yardım maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Anfield Road'da dolu tribünlere karşı oynanan maçın ilk golünü İtalyanların haylaz çocuğu Balotelli attı. Maçın henüz 9. dakikasında topla ceza sahası dışında buluşan Balotelli harika bir vuruşla Carragher'ın takımını 1-0 öne geçirdi. Maça daha etkili taraf olan Carragher'ın takımı 22. dakikada bir başka dünya yıldızı Didier Drogba'nın golüyle 2-0 öne geçti. Art arda gelen iki golün ardından Gerrard'ın takımı savunmaya biraz daha önem verdi. Efsane, karşılaşmanın 37. dakkasında penaltıdan attığı golle farkı bir'e indirdi ve devre 2-1 Carragher'ın takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

Dostluk maçının ikinci yarısında Steven Gerrard'ın takımı beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 68. dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyon sonrası hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterince kaptan Gerrard bir kez daha topun başına geçti ve takımı adına beraberlik golünü kaydetti. Büyük bir şölen gavasında geçen karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Geliri, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere Liverpool Vakfına gönderilecek karşılaşmada Fenerbehçe'den Dirk Kuyt ve Raul Miereles'de bulunurken, Kasımpaşa'lı Ryan Babel'de sahada oynayan oyuncular arasında yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...