Tgrt Haber
29 Nisan 2015 04:41

Hamburg basını, 'Hakan’ı kaybettik'

Türk Milli Takımı’nı seçerek Almanları yıkan Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga’daki performansı ile gündem olmaya devam ediyor.

Hamburg basını, 'Hakan’ı kaybettik'
Hakan Çalhanoğlu, bundesliga,hamburg,

Türk Milli Takımı’nı seçerek Almanları yıkan Hakan Çalhanoğlu, Bundesliga’daki performansı ile gündem olmaya devam ediyor.Özellikle yıldız oyuncunun eski takımı Hamburg cephesinde büyük bir pişmanlık yaşanıyor.Hakan Çalhanoğlu’nu Leverkusen’e satan ve büyük güç kaybeden Hamburg’ta ortalık karıştı. Bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve Bundesliga’da son sırada bulunan Hamburg’ta herkesin dilinde Hakan Çalhanoğlu var.Hamburg’un yerel basınında çıkan haberlerde yönetimin Hakan Çalhanoğlu’nu satarak büyük bir hata yaptığını ve yıldız oyuncunun yerinin hala doldurulamadığı belirtildi.

HAMBURG BASINI: Önemli bir yıldızı kaybettik

Hamburg basını “Hakan para uğruna kaybedildi. Hamburg’un işi çok zor. Bizim için çok önemli bir yıldızı kaybettik” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...