Tgrt Haber
06 May 2015 02:30

Aykut Kocaman'dan olay açıklama!

Torku Konyaspor’un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu haftaki Galatasaray maçı öncesi ilginç bir açıklamada bulundu

Aykut Kocaman'dan olay açıklama!
aykut kocaman, galatasaray, konyaspor

Ligin ikinci yarısıyla birlikte toparlanma sürecine giren ve son oynadıkları Mersin Yurdu maçına gelene kadar 7 haftadır yenilmezliği bulunan Torku Konyaspor, geçen hafta rakibine 3-1 boyun eğdi. Kocaman, 8 Mayıs Cuma günkü Galatasaray deplasmanını hatırlatarak, ''Yenilmeme duygusu her zaman takımı diri tutuyor. Mersin ekibi karşısında aldığımız yenilgi, Galatasaray maçında bize hasar verecek. Ancak ne olursa olsun dirençli takımız. Galatasaray karşısında takım olarak son dönemdeki yaptığımız iyi şeyleri göstermek istiyoruz. Rakibimiz şampiyonluk yarışında olan 3 takımdan bir tanesi. Maç kolay olmayacak'' ifadesini kullandı.

''AVRUPA ŞAMPİYONU OLABİLİRDİ''

Bir gazetecinin, Torku Konyaspor'un başında çıktığı Galatasaray maçlarında aldığı yenilgilerin bu karşılaşmaya yansımasıyla ilgili sorusu üzerine Kocaman, ''Galatasaray, Torku Konyaspor’a karşı oynadığı yüzdeyle oynasa, Avrupa Şampiyonu olabilirdi. Maç öncesi iddialı konuşmak kolay değil. Maç saati her şey değişebiliyor'' yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...