Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2015 18:04

Güneş, 'Beşiktaş'tan teklif almadım'

Bursaspor Teknik Direktörü, Beşiktaş'tan teklif almadığını açıkladı.

Güneş, 'Beşiktaş'tan teklif almadım'
şenol güneş, beşiktaş,

Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Bursaspor, sahasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti. Müsabakasının ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bugün son kaybettiğimiz maç sonrası iki takımda kazanmak için sahaya çıktı. Sıcağın el verdiği derecede koşmaya çalıştık. Bu durum oyun temposunu ister istemez etkiliyor. Ama iki takım oyuncuları da gayretliydi. İlk yarıda net oyun oldu. İkinci yarı rakip takım 10 kişi kaldıktan sonra kontrol lehimizde oldu. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıktık. Bugün şans bize güldü. Moral açısından bu maç önemliydi. İnşallah bundan sonraki 2 maçı da kazanırız" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALMADIM"
Takımda kalıp kalmayacağı ve Beşiktaş'tan teklif iddialarına da cevap veren Güneş, "Kongre öncesinde konuşmaktan uzak durdum. Kongre öncesinde kısmen yapmaya çalıştım. Ben hiç bir şeyin içerisine alet olmam. Bursaspor her şeyin üzerindedir. Bütün birimler kulübü büyütmek için çalışır. Kongre bitiminde güzel ambiyans oldu. 3 başkan da birbirini tebrik etti. Olması gereken de budur. Maçlar daha bitmedi. Maçlar bittiği zaman konuşuruz. Beşiktaş'ın resmi teklifi bana hiç olmadı. Onun için Beşiktaş yönetimine katılıyorum. Yazılanlar olabilir, diğerleri de olabilir. Bunlar doğal şeyler. Transfer döneminde hocalar ve futbolcular istenilebilir, gönderilebilir. Şu an acele etmeye gerek yok. Önemli olan bu futbolcuların takımda kalması. İleriye dönük şeyleri konuşmak istemiyorum. Şu an bütün konsantrasyonum 3 maç üzerine. Kupada da zor olan şansımızı arttırmak istiyoruz" diye konuştu.

"ŞENER ORTALARINDA BİRAZ BAŞARISIZDI"
Şener'in performansı ve Volkan Şen'in sakatlığı ile ilgili sorulan soru için Güneş, şunları söyledi:
"Sezonu erken açan takımız. Uzun maraton yaşıyoruz. Böyle sıcakta sinirlenmesi normaldir. Şener iyi oynadı. Ama bazı ortaları isabetli olmadı. Bizim taraftarımız oyuncuları seviyor. Kötü oynamadı. Ama ortaları biraz başarısızdı. Volkan'ın geçen maçta darbesi vardı. Omzundan darbe alınca çıkartmakta yarar gördüm. Onun için önemli bir şeyi gözükmüyor."

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise, "Maçtan önce planladığımız Bursaspor'un oyuncularını durdurup, pozisyona girmekti. Bunu zaman zaman yaptık. İlk yarıda erken gol yedik. İlk yarı beraberliği yakalayabilirdik, iki farklı geriye de düşebilirdik. İkinci yarıda aynı şekilde başladı. Ayağımızdaki topu kaptırıp yapılan sert müdahale ve kartın yüzde yüz doğru olduğuna inanıyorum. Bursaspor'da çok kaliteli ayaklar var. Josue çok güzel gol attı. Burada çok iyi bir takıma karşı oynadık. Gol atarsak buradan puanla döneriz düşüncemiz saha içerisinde gerçekleşti. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...