Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2015 18:51

Beşiktaş'lı Olcay'ın büyük çöküşü

Beşiktaş'ın temel taşlarından biri olan Olcay, Kasımpaşa maçından bu yana kayıp... Yıldız futbolcunun 255 dakikadır ne golü ne asisti ne de isabetli şutu var.

Beşiktaş'lı Olcay'ın büyük çöküşü
beşiktaş,

Beşiktaş'ta, performansıyla taraftarı üzen isimlerden biri de Olcay Şahan. Formsuzluğu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan siyah beyazlı futbolcu, en son golünü 18 Nisan tarihinde oynanan, Beşiktaş'ın 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçında attı. O günden beridir kayıpları oynayan Olcay, takıma hücum anlamında katkı sağlayamadı.

İLERİYE SADECE 16 PAS

Beşiktaşlı oyuncu, 255 dakikalık süreçte ceza sahasına hiç isabetli orta yapamadı, isabetli şut çekemedi ve gollük pas veremedi. Olcay Şahan'ın hücumdaki pasifliğini gösteren bir başka rakam ise pas sayısı. Beşiktaşlı futbolcu 255 dakika içinde ileriye dönük sadece 16 isabetli pas vererek hayal kırıklığı oluşturdu. Olcay bu performansına paralel olarak son üç maçın ikisinde 90 dakikayı göremedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...