Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2015 04:25

Galatasaray'dan Mahmut Uslu'ya çok sert cevap

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Fenerbahçeli Yönetici Mahmut Uslu'nun şike imasına tepki gösterdi.

Galatasaray'dan Mahmut Uslu'ya çok sert cevap
galatasaray, mahmut uslu, fenerbahçe, Hamdi Yasaman,

Cim-Bom’un 2. Başkanı, “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldıkları cezalar ortada. Kendileri şikeyle anıldıkları için Galatasaray’ı da bu konunun içine çekmek istiyorlar. Özellikle Fenerbahçe çok çaba harcıyor” diye konuştu.Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun yorumlarına sert yanıt verdi.Yasaman, “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aldıkları cezalar ortada. Kendileri şikeyle anıldıkları için Galatasaray’ı da bu konunun içine çekmek istiyorlar. Özellikle Fenerbahçe çok çaba harcıyor” diye konuştu. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Türk sporuna malolmuş bir duayen olduğunu dile getiren Yasaman, kendisiyle ilgili yapılan artniyetli yorumlar olduğunu ifade etti.Fenerbahçe’nin hakemleri etki altına almaya çalıştığını da vurgulayan Galatasaraylı idareci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakemleri baskı altına almaya başladılar. Fenerbahçe bunu hep yapıyor. Melo’yu hedef gösteriyorlar. Aynı şekilde Sneijder’i de... Sanki kart göstermezse hakem vatan haini ilan edilecek. Galatasaray’ın şampiyonluğunu engellemek için tarafsız diyemeyeceğimiz yorumcular da devrede...”

MAĞDUR EDEBİYATI

Fenerbahçe’nin mağdur edebiyatı yaptığını da söyleyen Yasaman, “Mağdur edebiyatını kimse yemiyor. Diyarbakır’da da bizim otobüsümüzün camları kırıldı. Havaalanına polis arabaları ile gittik. Çıkıp en ufak bir şey söylemedik” diye konuştu.

Yasaman, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ı da eleştirerek, “Maçtan sonra demeç veriyor. Hakemlerle ilgili konuşmadığını söylüyor. 10 saniye sonra da ‘Hakemler yüzünden son maçlarda 7 puan kaybettik’ diye devam ediyor. Hakemler bundan daha fazla eleştirilebilir mi?” dedi.

Sarı-kırmızılı yönetici, statlarda Fenerbahçe’ye gösterilen tepkiyle ilgili olarak ise “Halkın reaksiyonunun sebebini idareciler iyi düşünmeli. Çünkü onların eseri” ifadesini kullandı.

USLU NE DEMİŞTİ?

Yaşına hürmeten bir şey söylemediğimiz kulüp başkanının konuşmaları, konuşmaların nereye varacağını anlayamadığımız, sizlerin de anlamadığı dünkü maç, daha evvelki maç... Bizim oyuncularımız hemen atılıyor, seyirci yasağı geliyor. 15 kişi bağırıyor, bütün tribün kapanıyor. Bu işin sonu nereye varır? Algı oluşturularak üzerimize gelinmeye çalışılıyor.

(Şikeyi ima edip etmediği sorusu üzerine) Ben Gençlerbirliği Başkanı’nın konuşmasını ve ardından yaşananları söylüyorum. İma etmem söylerim. Oyuncuların dikkat etmesi lazım. Anlattıklarımı başka yere çekmeyin. Sportif olayların dışında şeyler oluyor, bunların bitmesi lazım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...