Tgrt Haber
29 Ocak 2014 18:41

Süleyman Seba, bağırsak ameliyatı olacak

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba hakkında yapılan açıklamaya göre, yarın bağırsak ameliyatı olacak.

Süleyman Seba, bağırsak ameliyatı olacak
Süleyman Seba, ameliyat olacak, beşiktaş, onursal başkanı, süleyman saba ameliyat olacak, bağırsak ameliyatı, tedavi, istanbul amerikan hastanesi,

Bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi'nden Süleyman Seba ile ilgili şu açıklama yapıldı: "Yoğun Bakım Ünitesi’nde izlenmekte olan Sayın Süleyman Seba’nın, kalın bağırsak kitlesi nedeniyle, yarın ameliyatı planlanmaktadır. Sayın Seba’nın ameliyat sonrası sağlık durumundaki gelişmeler sosyal medya aracılığı ile paylaşılacaktır." Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde bir süre tedavi gördükten sonra İstanbul'a getirilen ve Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tetkiklerine devam edilen Süleyman Seba'nın yarın bir operasyon geçireceği kaydedildi. Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Yoğun Bakım Ünitesi'de izlenmekte olan Sayın Süleyman Seba'nın, kalın barsak kitlesi nedeniyle yarın ameliyatı planlanmaktadır. Sayın Seba'nın ameliyat sonrası sağlık durumundaki gelişmeler paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...