Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2015 06:11

Galatasaray yönetiminden dev derbi primi

Mersin maçı öncesi 4.3 milyon Dolar’ı bulan transfer taksidi ve prim ödemesi yapan G.Saray Yönetimi gözünü iyice kararttı. Yarınki derbinin kazanılması halinde futbolculara 30’ar bin Dolar dağıtılacak

Galatasaray yönetiminden dev derbi primi
galatasaray, beşiktaş,

Galatasaray Yönetimi, görev sürelerinin son gününe denk gelen ve şampiyonluk maçı olarak görülen Beşiktaş derbisi için, kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Daha önce şampiyonluk primini 200’er bin Dolar olarak belirleyen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Mersin İdmanyurdu deplasmanı öncesi futbolcuların; toplam 4 milyon dolarlık transfer taksitleriyle birlikte 300 bin Dolar’lık primlerini ödemişti. Yönetim şimdi de yarınki derbinin kazanılması halinde adam başı 30’ar bin Dolar daha prim dağıtma sözü verdi.

‘BENİ ŞAMPİYONLUKLA UĞURLAYIN’
Şampiyonluk için her türlü fedakarlığı yapan yönetimin, bugün seçilecek yeni başkana rağmen maç günü tesislere giderek futbolcuları ve teknik heyeti Florya’da son kez ziyaret edeceği ve moral vereceği öğrenildi. Başkan Duygun Yarsuvat’ın da seçimin hemen ertesinde futbolcular ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşarak, “Beni şampiyonlukla uğurlayın” temennisinde bulunacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...