Tgrt Haber
18 Temmuz 2015 19:33

Gomez için İtalya'dan ilk açıklama

Fiorentina Başkanı Andrea Della Valle, Mario Gomez açıklaması yaptı.

Gomez için İtalya'dan ilk açıklama
gomez, beşiktaş,

 Beşiktaş'ta Alman golcü Mario Gomez transferinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Demba Ba'nın Çin'e gitmesinin ardından bu bölgeye önemli bir isim almak isteyen siyah beyazlılar, birçok futbolcu ile temas kurduktan sonra rotasını Gomez'e kırmıştı. Galatasaray'ın da gündemine gelen Gomez için aşama kaydeden Beşiktaş için Fiorentina cephesinden ilk açıklama geldi. Salı ya da Çarşamba günü Beşiktaş'a imza atacağı iddia edilen Mario Gomez'in durumunu değerlendiren Fiorentina Başkanı Andrea Della Valle, ayrılığın gerçekleşebileceğini belirtti.

GOMEZ İÇİN AYRILIK SESLERİ
Deneyimli yöneticiye, 30 yaşındaki Mario Gomez'in Beşiktaş'a gideceği hakkında çıkan söylentiler sorulurken, "Gomez yeni deneyimler yaşamak isteyebilir. Floransa'da kalması yönünde Gomez'le konuşacağız. Belki de buradan uzakta başka bir şansı kullanmak istiyordur. Birkaç gün daha bekleyelim..." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...