Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2015 18:32

Arda'dan kötü haber geldi

Milli futbolcumuz antrenmanı yarıda bıraktı.

Arda'dan kötü haber geldi
arda turan, sakatlık,

Atletico Madrid'den Barcelona'ya 41 milyon euro gibi rekor bir rakama transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan sakatlık yaşadı.

Arda Turan'ın idmanı terk ederek salonda çalışmalara başladığı öğrenildi. Arda'nın sağ ayağına aldığı bir darbe nedeni ile rahatsızlık yaşadığı belirtiliyor. Fizyoterapistler eşliğinde otelde çalışan Arda'nın sakatlığının önemli olmadığı ancak bir süre tedavisinin özel olarak devam edeceği açıklandı.

İspanyol Marca gazetesi " Arda'nın ilk sakatlığı" başlığı ile yayınladığı haberinde Türk oyuncunun sağ ayağında baş gösteren ağrılar nedeni ile idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldığına dikkat çekti. Gazete ayrıca bu futbolcunun rahatsızlığının daha önceden kaynaklandığını hatırlattı. Sport gazetesi ise, Arda'nın sezona sakatlanarak başladığına işaret ederek Barcelona'nın bu oyuncuyu Ocak ayına kadar oynatamamasının bir şans olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...