Tgrt Haber
07 Ağustos 2015 19:25

Recep Bölükbaşı, 'İnşallah kupayı alırız'

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yarın Ankara'da Galatasaray ile yapacakları TFF Süper Kupa maçıyla ilgili "Sezona Süper Kupa'yı alarak başlamak camiamız için çok büyük moral olacaktır" dedi

Recep Bölükbaşı, 'İnşallah kupayı alırız'
bursaspor,galatasaray,

Yeşil-beyazlı kafileyi Özlüce Tesisleri'nden Ankara'ya yolcu eden Bölükbaşı, burada yaptığı açıklamada, camiada herkesin TFF Süper Kupa'yı almak istediğini söyledi. Artık sözün futbolcularda olduğunu belirten Bölükbaşı, "Sezona Süper Kupa'yı alarak başlamak camiamız için çok büyük moral olacaktır. Futbolcularımız bunu başarabilecek güçteler. Onların tek yapacağı şey mücadele etmek. İnşallah kupayı alırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
Başkan Bölükbaşı, yeni sezonda güçlü ve iddialı bir takım oluşturmak yönünde çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Sağ ve sol kanat için düşünülen İspanyol oyuncu Isaac Cuenca ile Belçikalı oyuncu Geoffrey Mujangi Bia'nın bugün Bursa'da bulunduklarını anlatan Bölükbaşı, sağlık kontrolünden geçirilen her iki oyuncunun Bursaspor'da forma giymek istediğini belirtti.

Hem Cuenca hem de Bia'nın genç ve çıkış yapmayı bekleyen oyuncular olduğunu dile getiren Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Kendileri Bursaspor'un Türkiye veya Avrupa'da çıkış yapılacak takımların başında geldiğini söylediler. Zaten biz öyle bir hüviyet istiyorduk. Bursaspor'da transfer bitmez. Bia'nın kendisiyle anlaştık, bir sıkıntımız yok. Onun bir bonservis sorunu var. Menajeri de kulübü ile görüşecek. Aslında kulübünün de bilgisi var. Onlardan görüşmek için izin istemiştik. Büyük ihtimalle o da olacak. Sağda ve solda 2 tane genç arkadaşımız olacak. Bunun dışında iki oyuncu daha almak istiyoruz. Bunlardan bir tanesi forvet, diğeri de ön libero olacak. Orayı da sağlamlaştırmak istiyoruz. Çünkü geçen sene bazı yerlerde kulübede eksiklerimiz vardı ve onun dezavantajını yaşadık."

Yeni sezonda her şeyin güzel olacağına inandıklarını bunun için de yönetim kurulu olarak yoğun uğraşlar verdiklerini dile getiren Bölükbaşı, bunun karşılığında kentten destek istediklerini ifade etti.

TARAFTARA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Bölükbaşı, kendisinin herkesten daha fazla Bursasporlu olduğunu vurgulayarak, "Bunu herkes bilsin. Ben Bursaspor'un başkanıyım ve Bursaspor'u da çok seviyorum. Onunla yatıyorum, onunla kalkıyorum. Bütün zamanımı da onunla harcıyorum. İyi olması için uğraşıyoruz buna gerçekten taraftarımız inansın. Taraftarımız birlik, beraberlik içinde olsun. Bizim bir beklentimiz yok. Bizim tek beklentimiz başarı ve kupalar" şeklinde görüşlerini aktardı.

"Ben değişik bir başkan profiliyim" diyen Bölükbaşı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bazen benim üslubumu eleştiriyorlar. Biz böyleyiz. Tabi üslubumuzu biraz daha değiştireceğiz ama dediğim gibi insanız. Bizim de zaman zaman stresimiz, zaman zaman sıkıntılarımız oluyor. İnşallah bunları da aşacağız. Taraftarımızı da çok seviyoruz. Onlar da bizi sevsinler. Bu sezonu güzel atlatalım, onları mutlu edelim. Stada gelsinler, hepimiz mutlu olacağız. Çok fazla bir şey istemiyorum, mutlu olmak için çok fazla bir şey yapmaya gerek yok. Bunu yapabiliriz. Yaptık da. Çünkü önceden şampiyon olduk, yine olabiliriz. İnşallah yarın kupa bizim olacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...